Έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, «είναι παράλογο να έχει πορείες καθημερινές αλλά να είναι κλειστές οι εκκλησίες».

Σημείωσε δε πως ακόμη και όσοι προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη για την κατάληψη του ΑΠΘ, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που στελέχη ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται έξω από δικαστικές αίθουσες
υποστηρίζοντας όσους συλλαμβάνονται.

Όπως υποστήριξε ο κ. Βελόπουλος η δικαιοσύνη στη χώρα μας λειτουργεί με φόβο, διότι κάθε απόφαση που παίρνει βασίζεται στον φόβο που έχουν είτε για τη Νέα Δημοκρατία είτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, όπως πρόσθεσε, διότι σε κάθε αλλαγή της κυβέρνησης αλλάζουν και οι διορισμοί των δικαστικών και υφίστανται καρατομήσεις.

Για την πανδημία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση. Όπως είπε οι δηλώσεις της κ. Κοτανίδου ένιωσε ότι τον επιβεβαιώνουν. «Δίνουν λάθος αποφάσεις», σημείωσε. Ενώ όπως είπε, ο πρωθυπουργός έχει «κακούς συμβούλους».

Όσον αφορά για τον εμβολιασμό, ο ίδιος στηρίζει τις αποφάσεις υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται, παρότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ο ίδιος εξήγησε, πως εφόσον, όπως ισχυρίζεται, δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και συνεχίζει να μεταδίδεται ο ιός και μετά τον εμβολιασμό, για ποιο λόγο να χορηγείται. Ωστόσο, ο ίδιος προτρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ώστε να λάβει η χώρα μας δόσεις του SPUTNIK V.