Με μεγάλη επιτυχία η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παναθηναϊκή - Παράρτημα Πάτρας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική ημερίδα (webinar) με θέμα: «Δυναμώνουμε την Υγεία Γυναικών 55+ την εποχή της πανδημίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Στην μεγάλη σημασία της οργάνωσης στην τοπική κοινωνία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η κ κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, τ. Υπουργός και η κ. Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ, κα. Μαρία Γιαννίρη, τ. Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι συμμετέχουσες παρακολούθησαν τις εξαιρετικές τοποθετήσεις των ομιλητριών οι οποίες αναφέρθηκαν σε ποικίλα θέματα που αφορούσαν την δημιουργική ηλικία των γυναικών 55+.

Συγκεκριμένα η κα. Μυρτώ Σωτηροπούλου, Phd Γυναικολόγος μίλησε για την Ενίσχυση της Υγείας των γυναικών στην ώριμη ηλικία, η κα. Μαρία Ζαφειροπούλου, EU Expert, PhD Διαχ/σης & Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας Γεροντολόγος, Εξειδ. Νομικός στο Δίκαιο Υγείας αναφέρθηκε στο πολύ ενδιαφέρον θέμα των Ευρωπαϊκών Δράσεων των γυναικών για την ευεξία, ενώ η κα. Αικατερίνη Κουτρούκη, Ψυχολόγος Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας είχε ως κύριο θέμα τις τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη συναισθηματική και ψυχολογική ενδυνάμωση των γυναικών την εποχή μας.

Το συντονισμό και την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος του Παρατήματος Πάτρας, κ. Λέτα Βέργη – Επιχειρηματίας μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι διαθέσιμη στο link: https://youtu.be/3Fkfzzds8Ng