Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζωντανά στην Πάτρα!!!!

Μετά την μεγάλη επιτυχημένη περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε Ελλάδα και Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης επιστρέφει στην Πάτρα, στη γνωστή μουσική σκηνή Ακτή Δυμαίων για μία και μοναδική συναυλία. 

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις μέσα στο διάστημα 2000–2010, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας ένα είδος σχολής που ακολουθούν πολλοί σύγχρονοι νεότεροι καλλιτέχνες. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός ο ίδιος, ένας άνθρωπος πολυτάλαντος επί σκηνής, είναι αδιαμφισβήτητα σήμερα τo πιο περιζήτητο πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας. 

O Μιχάλης πιο σίγουρος από ποτέ έκανε το πρώτο του βήμα στην διεθνή σκηνή: μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε από τη Universal Γερμανίας σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία ο πρώτος του δίσκος με αγγλικό στίχο και τραγούδια δικά του και ξένων συνθετών. Αυτό αποτελεί έναν μεγάλο στόχο του καλλιτέχνη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να υλοποιεί τα μεγάλα του όνειρα. 

Στο πρόγραμμα παρουσιάζει ανάμεσα σε άλλα την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία «Το καλοκαίρι μου» σε στίχους Νίκου Γρίτση και μουσική δική του αλλά και τραγούδια από το ΚΟΛΑΖ και από ολόκληρη την επιτυχημένη πορεία του («Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω», “Εμείς οι δυο σαν ένα”, “Η αγάπη πού μένει” κ.ά.). 

Μαζί του επί σκηνής μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργατών που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή. 

Υποδεχτείτε τον κορυφαίο καλλιτέχνη στην Πάτρα για μία μοναδική συναυλία που τα έχει όλα: ποιότητα, κέφι, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια, δυνατές επιτυχίες, όλα τα συστατικά της προσωπικότητας ενός πραγματικού star: του Μιχάλη Χατζηγιάννη. 
 
Τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ
προπώληση Musical , Παπασωτηρίου , Γωνιά του βιβλίου , Αφισόραμα