Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Πέραμα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε διερχόμενο ΙΧ.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 21:00 επί της οδού Κώστα Βάρναλη και Λ. Δημοκρατίας όταν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες 25 και 26 χρόνων, καθώς και μία 26χρονη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 25χρονος επιτέθηκε στον 35χρονο αστυνομικό, ρίχνοντάς του κουτουλιά, ενώ ο 26χρονος βιαιοπράγησε κατά αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. για να αποτρέψει την σύλληψή του

Σημειώνεται ότι στον οδηγό επιβλήθηκαν πρόστιμα 600 ευρώ για μη χρήση μάσκας και άσκοπη μετακίνηση, και διοικητικά πρόστιμα (δεν είχε δίπλωμα, το όχημα είχε φιμέ τζάμια, δεν είχε μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας), ενώ στην 26χρονη επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια από ομάδα περίπου 20 ατόμων, χωρίς να καταγραφούν πρόστιμα ή φθορές. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα βίας κατά υπαλλήλων, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.