ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ.....
ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ....ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΕΙΩΝ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
www.patrasevents.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Θεσσαλονίκη.
Ο Άγιος Φανούριος στη Κάτω Τούμπα ήταν η γειτονιά που μεγάλωσε.Έχει δύο μικρότερα αδέρφια
Δώδεκα χρονών ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και η πρώτη του εμφάνιση σε πολύ κόσμο ήταν στο σχολείο!!!
Στα 18 του χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία και αν και φοιτητής ακόμα στα ΤΕΦΑΑ αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του και στη πίστα. μετά από τις παροτρύνσεις και των φίλων του που του έλεγαν ότι ήταν κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο.Ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.Στις αρχές του '90 κι αφού έχει απολυθεί από φαντάρος απογοητεύεται από τη μουσική του καριέρα και πιάνει δουλειά σαν υπάλληλος σε μια επιχείρηση και στη πορεία ανοίγει δικό του μαγαζι με θερμοσίφωνες στο Μαρούσι το οποίο το κράτησε για 3 χρόνια και πήγαινε καλά.
Όμως οι συγκυρίες επανέφεραν τον Νίκο στο αρχικό του μονοπάτι και στόχο γιατί ήδη βρισκόταν σε αδιέξοδο αφού έπεσε σε έναν κατασκευαστή ο οποίος άφησε τον Νίκο εκτεθειμένο με ακάλυπτες επιταγές και χρεωμένο,'επρεπε λοιπόν να κάνει κάτι για να επιβιώσει και οι λύσεις ήταν δύο,ή θα τραγουδούσε ή θα έδινε τα μαθήματα που χρωστούσε και θα γινόταν γυμναστής το πρώτο ήταν πιο άμεσο.....
Έτσι λοιπόν έψαχνε στα νυχτερινά μαγαζιά ζητώντας δουλειά όπου ένα παλιό αφεντικό του σε κάποιο μαγαζί τον έβαλε πάλι στη δουλειά!
Δούλεψε σε διάφορα μαγαζιά αλλά ο Σκορπιός στη Θεσσαλονίκη ήταν ο πρώτος σταθμός στη πορεία του Νίκου προς τη κορυφή.Ακολούθησε μια σημαντική συνεργασία με τον Γ.Μαζωνάκη και την Αντζυ Σαμίου και αργότερα εμφανίστηκε στη Νεράιδα ενώ η συνέχεια τον βρήκε στ Αστέρια δίπλα στην Άννα Βίσση

Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το πρώτο του cd των Γιώργου Θεοφάνους-Εύης Δρούτσα και το Σαν τσιγάρο άφιλτρο στο στόμα μου έγινε το πρώτο του σουξέ.
Ακολούθησαν κι άλλα cd με πολλές επιτυχίες

Το 2004 κυκλοφορεί το άλμπουμ με τίτλο "Που Θέλεις Να Φτάσεις" για το οποίο συνεργάστηκε με το γνωστό δίδυμο των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, τον Αλέκο Χρυσοβέργη και τον Σπύρο Γιατρά («Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Ύποπτο το αίσθημά σου», «Υπό το μηδέν», κλπ)

Τον Μάιο του 2005 ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί ένα διπλό live άλμπουμ «LIVE+ 8 νέα τραγούδια» από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία VIRUS MUSIC

Τον Σεπτέμβριο του 2006, ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ με τον τίτλο "Δεν με ξέρεις καλά" με την υπογραφή στα τραγούδια αξιόλογων δημιουργών και πολλές επιτυχίες : «Κρίση», «Επέτειος χωρισμού», «Δε με ξέρεις καλά», κλπ.

To Νοέμβριο του 2007 παρουσίασε τα νέα του τραγούδια από την VIRUS MUSIC με τίτλο «Έτσι είχες πει» από όπου ξεχώρισαν οι επιτυχίες «Δώδεκα και ένα», «Κατεδαφίστε το», κλπ.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ με τον τίτλο «Όταν για μένα θα μιλάς»,με τις επιτυχίες «Σκότωμα», «Κάτι τέτοιες ώρες», «Όταν για μένα θα μιλάς».

Για τα προσωπικά του ο Νίκος Μακρόπουλος δε μιλάει ,ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πολλά πράγματα γι αυτόν ,κατά καιρούς γράφονται διάφορα όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να μιλήσει δημοσίως.Ο γνωστός τραγουδιστής είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει έναν γιο.