Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι 3 συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορωνοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Οβρυάς.

Από την πρώτη στιγμή της διεξαγωγής του πάρτι, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι και μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση και συλλογή στοιχείων μεταξύ των οποίων και μπουκάλια από αλκοόλ που βρέθηκαν στην περιοχή, τους συνέλαβαν στα πλαίσια του Αυτοφώρου. Όπως προκύπτει από την έρευνα στο πάρτι συμμετείχαν περίπου 45 άτομα.

Τον γύρo του διαδικτύου και των εθνικών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση για το "κορονοπάρτι" που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας.

Τα βίντεο - που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - είναι αποκαλυπτικά όλων όσων έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Νεαροί στοιβαγμένοι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον, διασκεδάζουν με τη μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ να ρέει άφθονο και φυσικά χωρίς να τηρείται οποιοδήποτε μέτρο έστω και στο ελάχιστο.

Όλα αυτά στην Πάτρα και στην "κατακόκκινη" Αχαΐα.

Πλέον, όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές και κυρίως από τη δικαιοσύνη που καλείται πλέον να διαχειριστεί την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, οι 3 συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν απευθείας στο αυτόφωρο ή αν θα τους δώσει τριήμερη προθεσμία. Ακόμη ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η υπόθεση να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί (σ.σ. πρωί Δευτέρας), στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών με τη συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού ( covid -19), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία συνεχίζει:

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έπειτα από καταγγελία, διαπίστωσαν ότι οι δυο από τους άνδρες, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του τρίτου συλληφθέντα, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, περισσότερα από 40 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid -19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν στους τρεις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (9.000) ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού και κατάσχεσαν (16) κενές φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.