Ένα αποκριάτικο πάρτυ που διεξήχθη με πρωτοβουλία του dj Σταύρου Πήλικα στη ταράτσα του σπιτιού του (με όλα τα μέτρα ασφαλείας φυσικά), μας θύμισε ότι είναι απόκριες και μας χάρισε χαρούμενες νότες μέσα στην δύσκολή αυτή φάση που βιώνουμε!

Έτσι εχθές Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 έστησε τα μηχανήματά του επάνω στην ταράτσα του σπιτιού του με θέα το λιμάνι και την Ιερά Μονή του Αγίου Διονυσίου. Όσοι πέρασαν από κεί ξέφυγαν για λίγο, έστω και με αυτό τον τρόπο.

O dj Σταύρος Πήλικας δήλωσε: «Με αυτή μου την κίνηση ήθελα απλά να δώσω μια νότα καρναβαλιού στον κόσμο που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί και το έχει τόσο ανάγκη. Ελπίζω να τα κατάφερα έως έναν βαθμό. Αυτό έχω την δυνατότητα να προσφέρω και το έκανα απλόχερα μέσα απ’ την καρδιά μου!

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θετικά σχόλια που εισέπραξα και ευχαριστώ και αυτούς που βοήθησαν για να γίνει όλο αυτό και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα! Όλοι τους εξαιρετικοί επαγγελματίες, άψογοι συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι.

Εύχομαι του χρόνου να μην χρειαστεί να το ξανακάνω και να καρναβαλιστούμε με τον τρόπο που το κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Υγεία σε όλο τον κόσμο και ελευθερία από την πανδημία!»


Πηγή: zantetimes.gr