«Καφέ της χαράς» με...άρωμα Πάτρας θα δούμε στη μικρή μας οθόνη τον επόμενο μήνα, καθώς η γνωστή και αγαπημένη Πατρινή ηθοποιός, Ελένη Σαρακίνη, θα κάνει είσοδο στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η ηθοποιός που το Πατρινό κοινό έχει ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις της στις τοπικές θεατρικές σκηνές της Πάτρας, έχοντας μοναδικές ερμηνείες σε πολλές και διάφορες κωμωδίες, κάνει εξόρμηση στο… 13ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς που προβάλλεται στον Ant1.

Πιο συγκεκριμένα την Ελένη Σαρακίνη θα την δούμε στον ρόλο της καθαρίστριας του δημαρχείου, σε μια στιχομυθία με την Μαρία Κανελλοπούλου και τον Περικλή Λιανό.

Η εμφάνιση της θα είναι ολιγόλεπτη, κάτι σαν μία φιλική συμμετοχή, ύστερα από πρόσκληση που της απεύθυνε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, ωστόσο το κωμικό της ταλέντο είναι τόσο μεγάλο που της δίνει την δυνατότητα να κάνει αισθητή και με το παραπάνω την παρουσία της.

Άλλωστε, οι Πατρινοί έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια αρκετές φορές με τις ατάκες της στους ρόλους που έχει παίξει στο θεατρικό σανίδι και έχουν πάρει μία σημαντική γεύση από το πηγαίο και αυθεντικό της ταλέντο.

Η ίδια ανέβηκε στην Αθήνα για τα γυρίσματα του επεισοδίου που θα δούμε και μιλάει στο patrasevents.gr για την εμπειρία της αυτή. «Ήταν σίγουρα μία συναρπαστική εμπειρία για μένα, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας της πανδημίας.

Το να βρεθώ με τόσο σημαντικές προσωπικότητες του θεάτρου και της υποκριτικής, ήταν κάτι πολύ τιμητικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη Ρώμα που προσκάλεσε για αυτή τη συμμετοχή, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς.

Την Τζους Ευείδη, την Μαρία Κανελλοπούλου, την Ρένια Λουιζίδου, και όλους τους υπόλοιπους μεγάλους αυτούς ηθοποιούς που μου έδειξαν με τη συμπεριφορά τους ότι πάνω από όλα είναι και υπέροχοι άνθρωποι».


Η Ελένη Σαρακίνη έχει να το λέει για τον τρόπο που τα φέρθηκαν όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στη σειρά. Από τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη, τον Τάκη Μιχαήλ, έως και τους τεχνικούς, 

«Ήταν όλοι τους άψογοι απέναντι μου. Με κατανόηση, με ευγένεια, οικείοι, με χιούμορ και χωρίς καμία μορφή σνομπισμού. Τους ευχαριστώ όλους για αυτή την εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα».

Να αναφέρουμε ότι η Ελένη Σαρακίνη ήταν να συμμετάσχει κανονικά στο δεύτερο έτος του νέου κύκλου των επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς». Αυτή ήταν η πρόταση που της είχε κάνει ο Χάρης Ρώμας, ξεχωρίζοντας το ταλέντο της.

Όμως για προσωπικούς της λόγους και ύστερα από το εμπόδιο που πρόβαλλε ο κορωνοϊός και η πανδημία, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις της από την Πάτρα στην Αθήνα, δεν συμμετείχε τελικά σε μία μόνιμη βάση, στη σειρά. Θα την δούμε τουλάχιστον σε αυτή τη φιλική συμμετοχή, σε ένα επεισόδιο που αναμένεται να παιχθεί αρχές με μέσα Απριλίου.