Ο Βασίλης Ρίσβας, σεναριογράφος του «50-50» στο οποίο έχουν πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε για το ντόμινο αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος.

Ο Ρίσβας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους πρώην συνεργάτες του που κατηγορούνται αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.

«Είναι δύσκολο να σταθείς απέναντι από αυτά που συμβαίνουν και να είσαι αντικειμενικος, γιατί πάντα παίζει κάτι λάθος, να σφάλω σε εκτίμηση.

Εμείς συνεργαστήκαμε με αυτούς τους ανθρώπους πάρα πολύ καλά, δούλεψα μαζί τους και στο θέατρο, πέρα από εντάσεις μέσα στη δουλειά, εκρήξεις θυμού και τσακωμών, για το καλό της δουλειάς, δεν έχω υποστεί ούτε ψυχολογικό πρεσάρισμα, ούτε παρεννοήθηκα σεξουαλικά.

Κρατάω τη γνώμη που είχα για τους ανθρώπους αυτούς, δεν έχει αλλάξει, φυσικά είμαι σοκαρισμένος με όλες αυτές τις καταγγελίες, πέσαμε από τα σύννεφα, με την έννοια ότι εμείς δουλεύοντας με τους ανθρώπους αυτούς, δεν είχαμε διακρίνει κάτι τέτοιο.

Όταν άρχισαν να «σκάνε» τα ονόματα, το ένα μετά το άλλο, πάθαμε αυτό που έπαθαν και όλοι οι ηθοποιοί, μια παγωμάρα» δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.
Σε ερώτηση για το αν είχε αντιληφθεί κάτι πριν ξεκινήσουν οι καταγγελίες είπε: «Ως ψιθύρους ναι, αλλά όχι για συγκεκριμένα άτομα. Αυτά συνέβαιναν και φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους».

«Όλοι αισθανόμαστε προδομένοι και μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε: «Ήμουν εκεί, πώς δεν το κατάλαβα;». Έχοντας ζήσει τόσο έντονα με κάποιους ανθρώπους, ατελείωτες πρόβες, παραστάσεις με επιτυχίες, φυσικά ένιωσα μέσα μου να διαλύομαι» συμπλήρωσε.