Αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Δόξας.

Μία ημέρα μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του και τις ανακοινώσεις τους για την υπόθεση, ανήρτησε μία δικαστική απόφαση του 2019 και μία του 2020. Στην πρώτη ανάρτηση, που αφορά απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Δόξας έχει κυκλώσει με κόκκινο μελάνι σημείο, στο οποίο αναφέρεται ότι η πρώην σύζυγός τον είχε κλωτσήσει στη βουβωνική χώρα και ότι ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία.

«Όμως οι καβγάδες και οι τσακωμοί ήταν συνεχείς ακόμη και μπροστά στο τέκνο τους, η οποία τον απειλούσε ότι θα του πάρει το παιδί και θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη μάλιστα μια φορά τον χτύπησε με κλωτσιά και του δημιούργησε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Δεν πιθανολογήθηκε όμως ότι ο καθ΄ ου ασκούσε σωματική βία στη σύζυγό του, όπως αβάσιμα κατέθεσε ο μάρτυράς της στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, το οποίος ουδόλως επιβεβαιώθηκε η ίδια κατά την ανωμοτί εξέτασή της στο Δικαστήριο», σημειώνει μεταξύ άλλων το έγγραφο που ανήρτησε ο Κώστας Δόξας.

Η ανάρτηση του Κώστα Δόξα

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής σχολιάζει: «Κατηγορίες - δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα απο το 2019 , με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια , άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου.. και για σένα Σοφία μου».