Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο δικηγόρος του τρίτου μηνυτή στην υπόθεση Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί σκευωρίας. Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τη δική του απάντηση και τόνισε πως είναι σίγουρος ότι η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα φτάσει στα δικαστήρια.

«Είναι απλό το θέμα, μην προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά και να πετάμε λάσπη από εδώ, να θολώνουμε το τοπίο από εκεί. Επιτέλους άνοιξαν στόματα. Η ίδια η κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν στόματα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο που έχει κακοποιηθεί. Διαδόθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Θεωρώ ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστειότητες. Εδώ υπάρχει μια έντονη κοινωνική ανάγκη να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που πολλοί υποστηρίζουν ότι σε πολλούς ήταν γνωστές», είπε μεταξύ άλλων, αρχικά, ο Γιάννης Βλάχος.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Δεν άκουσα τον δικηγόρο των θυμάτων, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά τον κύριο Βλάχο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχω συναντήσει στις δικαστικές αίθουσες… Δεν μπορώ να τον κριτικάρω αλλά μάλλον θα είναι αρκετός.