Στην καθημερινή εξέλιξη που χαράζει η τεχνολογία, όλοι οι κλάδοι την ακολουθούν και φυσικά αυτή η πορεία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον πρωτογενή τομέα.

Τα τελευταία χρόνια τα άλματα που έχει κάνει είναι εκπληκτικά, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις στον αγρότη επιχειρηματία, ώστε να έχει στην κατοχή του σύγχρονα μηχανήματα. Το αποτέλεσμα των τεχνολογικών αυτών προϊόντων είναι η εξοικονόμηση του κόστους μιας και απαλλάσσει τον εκάστοτε χειριστή τους από εργατικά χέρια, κόπο, έχοντας παράλληλα περιβαλλοντολογικό αντίκτυπο και παραγωγή καλύτερων ποιοτικών τροφίμων. Για να φτάσουμε ωστόσο σε αυτό το αποτέλεσμα χρειάζεται η ιδανική επιλογή μηχανημάτων τα οποία να συνδυάζουν την αξιοπιστία και τις οικονομικές τιμές, σε έναν χώρο που να σέβεται πρωτίστως τον πελάτη.

Στην Παλαιά Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 3, στην Παραλία Πατρών, το κατάστημα "Κολοκυθάς Μηχανήματα" καλύπτει τους κύριους παράγοντες που έχουν συντελέσει ώστε αυτή τη στιγμή να είναι το no1 όνομα στους κύκλους της τοπικής αγοράς.


Η εμπειρία των ανθρώπων του καταστήματος, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός του, αλλά κατά κύριο λόγο οι αξιόπιστες συνεργασίες του είναι ορισμένοι από αυτούς.

Μιλώντας για συνεργασίες δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους νέους γεωργικούς ελκυστήρες από την "Kubota" τον Ιαπωνικό κολοσσό στον χώρο του αγροτικού μηχανήματος και κινητήρων diesel γενικής χρήσης που τα τελευταία χρόνια με την επιθετική πολιτική της έχει εξαγοράσει μεγάλους ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους γεωργικού εξοπλισμού, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά μιας και φημίζεται για την αξιοπιστία και την Ιαπωνική ποιότητα κατασκευής.

Πρόκειται για εξειδικευμένα μηχανήματα που αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες τους στις δύσκολες καλλιέργειες της Δυτικής Ελλάδας όπως είναι οι δεντροκαλλιέργειες, οι αμπελώνες, οι θερμοκηπιακές και οι γραμμικές καλλιέργειες.


Η "Kubota" είναι η νέα επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Επιπλέον, μια νέα συνεργασία έρχεται με την Γ. Χίκγας ΑΕΒΕ, οικογενειακή επιχείρηση του βορρά. Άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παρελκομένων πανευρωπαϊκά όπως οι Ιταλικές εταιρίες "Maschio – "Gaspardo", "Faresin" και η Γερμανική "Claas".

Στον χώρο των τετράτροχων ΑΤV και Side by Side για αγροτική χρήση η "Muvus εισαγωγική" είναι η επόμενη συνεργασία για την αντιπροσώπευση της Αμερικανικής Polaris και της Κινεζικής Cfmoto για το δυτικό άξονα.

Μετά την επιτυχημένη πορεία με την Agrotech SA και την John Deere η συνεργασία του καταστήματος "Κολοκυθάς Μηχανήματα" συνεχίζεται στον τομέα των ανταλλακτικών και σέρβις.


Η "Κολοκυθάς Μηχανήματα" με εμπειρία, γνώση και τηρώντας την οικογενειακή υπόσχεση 40 ετών διαθέτει στην αγορά μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Αξιοποιώντας το τρίπτυχο "Δύναμη - Αξιοπιστία - Συνέπεια" συνεχίζει δυναμικά να δίνει το παρόν παρά την δύσκολη χρονική περίοδο της οικονομικής παγκόσμιας κρίσης λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πρωτογενή τομέα κατά συνέπεια και τους αγρότες της περιοχής μας.


Info:

Διεύθυνση: Πατρών-Πύργου 3, 26 500 Πάτρα

Τηλ: 2610 522632 - 6936171279

Email: [email protected]

Facebook: @kolokithasjohndeere

Instagram: tasos_kolokithas