Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος, που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το Survivor είναι αληθινό, αλλά δεν είναι η πραγματικότητά μου. Δεν μίλαγα καλά ελληνικά, απλά μιλούσα καλύτερα από κάποιους άλλους. Δε μου ζητήθηκε να παίξω κάποιο ρόλο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η αίσθηση της πείνας. Έψαχνα στα σκουπίδια για να βγω φαγητό, έφαγα από κάτω κι έκλεψα κιόλας. Ξέφυγα από τους ανθρώπους της παραγωγής, άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα. Πάντα μοιραζόμουν τα φαγητά που έβρισκα. Δεν θέλω να πω με ποιον μοιράστηκα τη λουκανικόπιτα. Επίσης, βρήκα φαγητά και δεν τα έφαγα, τα έδωσα σε άλλους. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ανθή», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά, εγώ μπήκα σαν άνθρωπος μέσα σε αυτό το show. Τους αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Μου έλειπαν από το πρώτο βράδυ. Ήρθαμε πολύ κοντά σαν άνθρωποι, σαν ψυχές και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ δυνατό. Είναι πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Προς όφελος της ομάδας ένιωθα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα και να τα ακολουθήσουμε. Προσπαθούσα να τους βάλω σε πρόγραμμα και φαινόμουν σαν κακός μπαμπάς».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε επίσης: «Το Survivor δεν είναι παιχνίδι, είναι μια αλήθεια. Ήταν ανακουφιστικά τα αιχμηρά μου σχόλια, ξέρω ότι ήμουν υπερβολικός. Ο Τριαντάφυλλος μου έσπαγε τα νεύρα, ήταν κουραστικός, αλλά είναι καλό παιδί. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τη σχέση μου με την Ανθή. Σταμάτησε να μου μιλάει και είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει αυτό μέσα στο παιχνίδι».