Η Πάτρα έδειξε για ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά που έχει ως κοινωνία για τις οικογένειες και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Η ανάρτηση που έκαναν η "Καραντίνα Helpers" ζητώντας βοήθεια για δύο βρέφη που οι οικογένειες τους δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν γάλα και πάνε, είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Η ομάδα σε νέα της ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας, μέσα σε αυτό που ζούμε, καθώς τόσοι πολλοί συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα μας στην προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι βασικές άμεσες ανάγκες των βρεφών που αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας (1η Μαρτίου) έχουν καλυφθεί. Τα είδη που μας παραδώσατε και που έχει προγραμματιστεί να παραλάβουμε τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στις οικογένειες μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Η προσπάθεια μας όμως δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις οικογένειες αυτές όσο χρειαστεί μέχρι να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση για κάθε μία.

Πρόκειται για περισσότερες από 15 οικογένειες που στηρίζονται περιοδικά στη βοήθεια που τους παρέχουμε. 50 και πλέον συμπολίτες μας δηλαδή εκ των οποίων 30 παιδιά από νεογεννητα μέχρι 18 ετών.

Μην τους απογοητεύσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος στην σελίδα της ομάδας και θα σας καθοδηγήσουμε. Βοηθήστε μας να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους. Λίγο από τον κάθε έναν από εμάς κάνει την διαφορά».