Σείεται εκ θεμελίων ο χώρος του υγρού στίβου. Αδυνατεί να πιστέψει ότι η ελληνική Πολιτεία τον καταψύχει, στην συνέχεια τον βάζει στην συντήρηση και μετά τον επαναφέρει στην ψύξη. Δηλαδή τον καταστραφεί.

Η απόφαση της πολιτείας να διακόψει κάθε δραστηριότητα στον υγρό στίβο έχει προκαλέσει σάλο στον χώρο. Οι αντιδράσεις είναι άμεσες και εξαιρετικά επιθετικές.

Μια από αυτές προέρχεται από την πρωταθλήτρια της κλασικής κολύμβησης, την Νόρα Δράκου. Η Νόρα φυσικά θα συνεχίσει να προπονείται αφού είναι μέλος των Εθνικών ομάδων, αλλά η ίδια δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που συμβαίνει και τονίζει:

«Λουκέτο για άλλη μια φορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Λουκέτο ξανά στον υγρό στίβο. Τα παιδιά ξεκίνησαν με απίστευτη όρεξη και με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους. Περίμεναν τρεις μήνες αυτή τη στιγμή για να φτάσουν πάλι στο σημείο μηδέν που βρισκόντουσαν.

Ας δώσει κάποιος υπεύθυνα εξηγήσεις σε αυτά τα παιδιά. Ας δώσει κάποιος υπεύθυνα εξηγήσεις πως ενώ ελεγχόμαστε, κάνουμε κάθε εβδομάδα τεστ, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα τελικά είμαστε εστία μετάδοσης».

Πηγή: picina.net