Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η πλοκή στην Έξαψη, τη σειρά του Mega που κέρδισε μέρος των τηλεθεατών από το πρώτο επεισόδιο προβολής της. Ωστόσο, νέα πρόσωπα που θα μπουν στο σίριαλ, αναμένεται να προκαλέσουν ένα απρόβλεπτο ντόμινο εξελίξεων,

Ο ηθοποιός που μπαίνει στην Έξαψη στο 34ο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί την Δευτέρα 22 Μαρτίου, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι ο Σήφης Πολυζωίδης.

Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, Σήφης Πολυζωίδης θα πάρει τον ρόλο του Ορφέα Σαμπάνη, ενός αστυνομικού, ο οποίος είναι μάλιστα από τα πιο ικανά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Ορφέας Σαμπάνης θα βρεθεί στο Ναύπλιο, ως επικεφαλής της υπόθεσης «Βίκυ Βούλγαρη» με σκοπό να τη διαλευκάνει. Ο Ορφέας είχε με την Μαρίνα σοβαρό δεσμό που είχε λήξει άδοξα πριν από ένα χρόνο. Ο ίδιος δεν την ξεπέρασε ποτέ και πλέον διεκδικεί ξανά μια θέση στη ζωή της. Η Μαρίνα όμως, πλέον, έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Κωστή…

Οι έρευνες που διεξάγει ο Ορφέας Σαμπάνης για τη απόπειρα δολοφονίας της Βίκυς, οδηγούν την υπόθεση σε ραγδαίες εξελίξεις και νέες αποκαλύψεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.