Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί την βασιλική οικογένεια πως «διαιωνίζει ψέματα» για την ίδια και τον πρίγκιπα Χάρι, εξηγώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον λόγο που αποφάσισαν να μιλήσουν.

Σε ένα νέο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ που θα μεταδοθεί την Κυριακή το βράδυ, η δούκισσα του Σάσεξ λέει ότι δεν βλέπει πώς θα μπορούσε να περιμένει η βασιλική οικογένεια ότι η ίδια και ο σύζυγός της θα έμεναν «σιωπηλοί».

«Πώς νιώθεις που το παλάτι ακούει αυτή τη στιγμή να λες την αλήθεια σου;» ρώτησε η 67χρονη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ την Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από όλο αυτό το διάστημα, θα μέναμε απλώς σιωπηλοί εάν υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που παίζει το Στέμμα για να διαιωνίζει τα ψεύδη για εμάς» είπε η Μέγκαν Μαρκλ αναφερόμενη φυσικά στη βασιλική οικογένεια. «Και αν αυτό έχει ως επακόλουθο τον κίνδυνο απώλειας πραγμάτων, εννοώ, πως έχουν ήδη χαθεί πολλά».

Στο προηγούμενο βίντεο της αναμενόμενης συνέντευξης που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο προκειμένου να προϊδεάσει τους τηλεθεατές για όσα θα ακουστούν, η Όπρα Γουίνφρεϊ φροντίζει να πει στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ «είπατε μερικά πολύ σοκαριστικά πράγματα εδώ».