Οι «Ανυπότακτες Καρδιές» ή «Rebelde Way». Ήταν η πιο δημοφιλής αργεντίνικη σειρά στην ελληνική τηλεόραση την εποχή 2005-2007 που οι σημερινοί 30ρηδες και λίγο μικρότεροι θυμόμαστε με νοσταλγία και χαμόγελο. Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς ήταν οι Μία Κολούτσι, Πάμπλο Μπουσταμάντε, Μαρίζα Σπιρίτο και Μανουέλ Αγκίρε, οι οποίοι ζούσαν εσώκλειστοι στο ιδιωτικό σχολείο ‘Elite Way’.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές βρίσκονταν καθημερινά αντιμέτωποι με εφηβικούς έρωτες, φιλίες, προβληματικούς γονείς και υποχρεώσεις, στην προσπάθεια να βρουν τον εαυτό τους. Ο έρωτας και το τραγούδι ήταν αυτό που τους ένωσε, αφού στη συνέχεια έφτιαξαν το δικό τους συγκρότημα, τους «Erreway».

Τόσο για χάρη της σειράς, όσο και για τις συναυλίες που ακολούθησαν, είχαν βγει πολλά τραγούδια τους, που σαφώς και τα είχαμε μάθει απέξω, αφού κυκλοφόρησαν και μεταγλωττισμένα.

Μία-Μανουέλ ή Μαρίζα -Πάμπλο;
Οι τέσσερις πρωταγωνιστές είχαν παραδεχθεί ότι διατηρούσαν σχέση και στην πραγματικότητα, πράγμα που ξετρέλαινε τους εφήβους τηλεθεατές, οι οποίοι ταυτίζονταν εντελώς με τις ιστορίες τους, τα φιλιά, τις παρεξηγήσεις τους…

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς οδήγησε σε πολλά remakes (Μεξικό, Ινδία, ΗΠΑ, Προτογαλία, Χιλή κ.α) , με το πιο επιτυχημένο να είναι εκείνο του Μεξικού, με όνομα «Rebelde» και το συγκρότημα «RBD». Η ιστορία πέρα των πολύ μικρών αλλαγών, ήταν η ίδια. Η αλήθεια όμως είναι, ότι σαν το πρωτότυπο δεν έχει κι ούτε θα έχει ποτέ, αφού οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές είχαν μιλήσει στην ψυχούλα μας!

Το Netflix, λοιπόν, αποφάσισε τώρα να αναλάβει και τις «Ανυπότακτες Καρδιές»! Μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης στο λογαριασμό του στο Twitter, έδωσε τρελή χαρά σε τόσους και τόσους φαν…

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο συζητιόταν καιρό, αλλά για πρώτη φορά επιτέλους οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Αυτό που ξέρουμε λοιπόν, είναι ότι πρόκειται για remake του μεξικάνικου remake που προαναφέραμε. Η σειρά αναμένεται να συμπεριληφθεί στο μενού της πλατφόρμας το 2022.

Όσο για το καστ, προφανώς και δε θα είναι αυτό που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε ως παιδιά, αλλά θα φέρει νέα ονόματα στη θέση των πρωταγωνιστών.


Erreway - Para Cosas Buenas (Video Oficial)