Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους αναμένοντας τη γέννηση των παιδιών τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εχοντας κλείσει τον τρίτο μήνα, λίγο πριν τις γιορτές το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν όχι ένα αλλά δύο μωρά, ενώ σε άλλη ανάρτησή τους, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν και το φύλλο των παιδιών τους. Περιμένουν λοιπόν δύο κοριτσάκια.

Το προηγούμενο διάστημα για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν δύσκολο, αφού κάποιοι έντονοι κολικοί την έστειλαν στο νοσοκομείο. Χθες σε ένα Q&A απάντησε σε ακολούθους της σε ερωτήματα για την τόσο ιδιαίτερη και όμορφη περίοδο που διανύει.

Ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε ήταν και ένα από μια γυναίκα που έγραφε ότι παλεύουν με τον σύζυγό της 10 χρόνια για να κάνουν παιδί. Τότε, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να εξομολογηθεί για πρώτη φορά τις δυσκολίες που πέρασαν με τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.