Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν ο Κωστής Αλεξάκης, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για όλα όσα έχουν πει οι πρώην συμπαίκτες του για τον ίδιο, όπως αναφέρει το zappit.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ίχνος σεβασμού. Το να κρίνεις τον άλλον είναι το πιο εύκολο, το να κριθείς και να κρίνεις τον εαυτό σου, δύσκολα θα το κάνεις. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί, έχω πάντα το θάρρος να ρωτήσω και να κάτσω να συζητήσω με τον άλλον. Όταν εγώ πάω και ρωτάω “πες μου, έχεις κάτι να μου πεις;”. Όταν σε ρωτάω, ξέρω τι έχει γίνει. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και υπάρχει χειραγώγηση από πίσω γιατί κάποιοι δεν έχουν νου… Τους χαρακτηρισμούς που αναφέρουν για μένα, για την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, θα έπρεπε να σκεφτούν λίγο πριν μιλήσουν το γεγονός ότι έχω πίσω μου μια οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Αν δεν σέβονται εμένα, να σεβαστούν τους υπόλοιπους», είπε αρχικά ο Κωστής Αλεξάκης.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί, το φάντασμά μου υπάρχει ακόμα. Το να με κατηγορούν για κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, θα μιλήσω εφ’ όλης της ύλης, και για τις μανούλες του λόχου και για άλλα πράγματα. Δεν περίμενα να περάσουν την καλοσύνη, την ταπεινότητα και την ηρεμία για αδυναμία. Ήμουν πάντα ευθύς. Ειδικά για τη Μαρίνα δεν περίμενα ότι θα πει αυτά τα πράγματα. Δεν μου άρεσε έτσι όπως έγιναν όλα αυτά».