Μέσα σε λίγες ώρες δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα, σκορπίζοντας τον θρήνο στην Πάτρα και στις οικογένειες τους.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους του μεροκάματου που εργάζονταν σε οικοδομικές εργασίες σε προχωρημένη ηλικία, μήπως και συμπληρώσουν ένσημα και πάρουν κάποια στιγμή τη σύνταξη τους.

Τους βρήκε όμως ο θάνατος. Πρόκειται για τους Γιώργο Δευτεραίο 67 ετών και Νικόλαο Ευαγγελίου 59 ετών, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Δευτεραίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από εξωτερικό συνεργείο, στο προαύλιο εργοστασίου στη ΒΙΠΕ.

Συντετριμμένοι από τη ξαφνική απώλεια του, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Ανδριάννα Βρέντα και τα τέσσερα παιδιά του. Ο Νίκος και ο Στέλιος που εργάζονταν μαζί του, η Αντιγόνη και η Χριστίνα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων, στο κέντρο της Πάτρας.

Σε χώρο επιχείρησης μαρμάρων επί της οδού Πανεπιστημίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Νικόλαος Ευαγγελίου καταπλακώθηκε από μάρμαρα.

Ο 59χρονος έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο άνω άκρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών, «Ο Άγιος Ανδρέας». Εκεί εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.