Ένας – ένας εγκαταλείπουν την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου οι χορηγοί. Την αρχή χτες έκανε η Nak Shoes ενώ σήμερα, με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της και η εταιρεία καλλυντικών Grigi.

Με ανακοίνωσή της στα social media η εταιρεία καλλυντικών Grigi κάνει γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εν λόγω εκπομπή. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και στις οικογένειές τους» αναφέρει η ανακοίνωση.


Αφορμή για την αποχώρηση χορηγών ήταν σχόλια της για τον Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο όταν προβάλλοντας την φωτογραφία του Λιγνάδη με τον σκούφο και την μάσκα, ξεστόμισε μια ατάκα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Τι ακριβώς είπε και έγινε χαμός; «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Οι εκφράσεις αυτές προκάλεσαν σάλο στα social media, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φωνές που να ζητούν ακόμα και την απόσυρση των χορηγών που στηρίζουν την εκπομπή της.