Οι μέρες που περνάμε είναι για όλους δύσκολες. Ο κοροναϊός έχει φέρει τα πάνω – κάτω στις ζωές όλων μας και η διασκέδαση αποτελεί πλέον… είδος προς εξαφάνιση.

Το κέφι και η διασκέδαση, όμως, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και με τους επόμενους μήνες να προμηνύονται δύσκολοι είναι σίγουρα κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη. Άλλωστε, όπως λένε και οι Queen «Show must go on»!

Και σίγουρα το σόου θα συνεχιστεί! Τουλάχιστον μέσα από το συχνότητα του MEGA. Το Μεγάλο Κανάλι πιστό στο ραντεβού του με τη διασκέδαση κάθε Σάββατο ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά που θα ακουστεί… από το Βορρά μέχρι το Νότο!

Το Σάββατο στις 6 Μαρτίου στις 21:00 ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζονται για τη συναυλία της χρονιάς. Οι δύο ερμηνευτές ανεβαίνουν στη σκηνή από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Η μουσική γιορτή που ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Καζαντζίδη.

Μαζί τους από την Κρήτη ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετέχουν Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και Μάκης Σεβίλογλου.


Πρόκειται για μια συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλο τον πλανήτη να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Οι δύο ερμηνευτές είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στο Theatro, μια μουσική παράσταση που σφραγίστηκε και με δίσκο που αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό. 


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-LIVE CD 2012.