Μια φωτογραφία από τα 90s, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Ζωή Λάσκαρη μας ταξιδεύει στον χρόνο.

Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, όπου βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Ζωή Λάσκαρη, από τις αρχές των 90s. Συγκεκριμένα βλέπουμε τις δύο θρυλικές ηθοποιούς και τον Βαλτινό, σε ηλικία 36 ετών τότε, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Κυρία δεν με μέλλει», τον Οκτώβριο του 1991, όπως αναφέρει το bovary.

«Την περίοδο 1991-92 η Αλίκη ανεβάζει στο θέατρο της την κλασική γαλλική κωμωδία του Βικτωριέν Σαρντού "Η Κυρία δεν με μέλλει" την οποία ανεβάζουν παλαιότερα με επιτυχία η Μαρίκα Κοτοπούλη, η Κατερίνα Ανδρεάδη και δύο φορές η Τζένη Καρέζη. Μετά την λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης στα μέσα Οκτωβρίου του '91, ακολουθεί δεξίωση στο ξενοδοχείο InterContinental (φώτο), όπου γιορτάζει παράλληλα τα τριάντα χρόνια επιτυχημένης θιασαρχικής πορείας.

Τρεις ολόκληρες δεκαετίες όπου ηγείται σε σημαντικούς θιάσους με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε πολλά από τα σπουδαιότερα έργα ελληνικού και ξένου, σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου. Την συγκεκριμένη βραδιά, πανέμορφη και ανανεωμένη με καρέ μαλλιά και ένα υπέροχο μίνι στρασένιο φόρεμα, διασκεδάζει και χορεύει απολαμβάνοντας την παρουσία και τις ευχές αγαπημένων φίλων και συναδέλφων. Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι Γρηγόρης Βαλτινός (αριστερά), Ζωή Λάσκαρη (δεξιά), Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Κώστας Καρράς και ο αγαπημένος φίλος της και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, Μίνως Κυριακού.

Την συγκεκριμένη περίοδο η μακρόχρονη φιλία τους θα επισφραγισθεί και με μια συνεργασία που σηματοδοτεί και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από δεκατέσσερα χρόνια με την σειρά "Και Εύθυμη και Χήρα" που αποτελεί διασκευή για την τηλεόραση της ομώνυμης Όπερας του Φράντς Λέχαρ και την οποία ανεβάζει στην σκηνή θριαμβευτικά το '80 και '83.