Ονόματα με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν βρεθεί στη λίστα των πελατών του κυκλώματος της διακίνησης κοκαΐνης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών και το τμήμα της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. τα ονόματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη λίστα είναι αρκετά γνωστά στον επιχειρηματικό χώρο και προέρχονται από διάφορους κλάδους.

Πρόκειται για Πατρινούς που προμηθεύονταν σε συχνά χρονικά διαστήματα ποσότητες με κοκαΐνη από το συγκεκριμένο κύκλωμα που φαίνεται ότι είχε αρκετές επαφές και διασυνδέσεις με την Πάτρα.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ντόμινο αποκαλύψεων, σε περίπτωση που η αστυνομία κρίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε νέες συλλήψεις για χρήση ναρκωτικών, καθώς η ατζέντα του κυκλώματος «καίει» πολλούς.

Ήδη πάντως έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα που φέρεται να ανήκουν στο κύκλωμα, μεταξύ αυτών και ένας αρκετά γνωστός Πατρινός που είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για εμπορία ναρκωτικών. 

Ωστόσο, και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες φέρονται να είναι Πατρινοί. Θυμίζουμε ότι στα σπίτια τους η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε 1 κιλό και 200 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.