Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μακριά σου αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που το τελευταίο διάστημα τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες αρκετά ανατρεπτικές, θα σου περάσουν από το μυαλό και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να ανακόψει την πορεία σου και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων και μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια των συνθηκών αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα ειδικά σήμερα στην ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτη τη Τρίτη για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, εργάζεσαι σε πολύ έντονους ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που αφορούν τις προσδοκίες σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν. Όπως και να έχει, μην κάθεσαι απαθής περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε όσο περνάει από το χέρι σου και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.