Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε  ο Πρόεδρος του  Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης  Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 11 το πρωί, όπου του παρέδωσε και προσωπικά το υπόμνημα με το αίτημα όλης της Αιγιάλειας αλλά και όλου του Εμπορικού κόσμου για την παραμονή και διατήρηση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στην πόλη του Αιγίου.

Πραγματοποιήθηκε μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συζήτηση όπου ο Λάμπης Παπαδόπουλος   αναφέρθηκε στο πως έχει η κατάσταση στην Αιγιάλεια η οποία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας που πληροί όλες τις προδιαγραφές τόσο σε υποδομή, σε διδακτικό προσωπικό και σε εγκαταστάσεις,  όπως χάθηκε  το τμήμα Οπτικής Οπτομετρίας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος  και ενώ τηρούσε  και αυτό όλες τις προϋποθέσεις. Ήδη από το καλοκαίρι μετά από συνεχείς συναντήσεις τόσο με το Προεδρείο του τμήματος Φυσικοθεραπείας όσο και με την Πρόεδρο του τμήματος οπτικής οπτομετρίας, ο Εμπορικός Σύλλογος είχε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου.

Η συνάντηση με τον κ. Μπούρα  ήταν η απόρροια συναντήσεων και επαφών που κάνει η Διοίκηση του Εμπορικού, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς,  έτσι ώστε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, πως το Πανεπιστημιακό ίδρυμα και η παραμονή του βρίσκει όλους τους φορείς της Αιγιάλειας  ενωμένους. Έχουν  αποδείξει και στο παρελθόν πως σε θέματα ουσίας, έχουν αφήσει στην άκρη της όποιες διαφορές και  όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά έχουν πράξει τα δέοντα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας θα συνεχίσει τους αγώνες για την διατήρηση των κεκτημένων του τόπου μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να "θρηνήσουμε" λόγω κακών χειρισμών, έναν από τους πιο  καταλυτικούς   πνεύμονες ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας.