Ψηφιακή εκδήλωση:

«Είμαι ασθενής με δικαιώματα»

08/03/2021- ώρα 16:00 – 18:00 

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού Solidarity Days η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & Ατόμων με Αναπηρία – ΦΡΟΝΤΙΖΩ  διοργανώνουν ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Είμαι ασθενής με δικαιώματα». Αρωγός της εκδήλωσης η εταιρία Data Consultants και χορηγό επικοινωνίας η Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». 

Στόχος της ψηφιακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι φροντιστές στους ασθενείς  καθώς και για τη συνηγορία ως βασικό μέσο για το σύστημα υγείας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών, κυρίως εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.  

Η ψηφιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 08 Μαρτίου στις 16:00-18:00 και θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας www.solidaritydays.gr & τη σελίδα μας στο facebook.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη στην εκδήλωση αποτελεί η προβολή του βίντεο με τίτλο: «Καθρεφτίζω τα δικαιώματα μου» στο οποίο θα αποτυπωθούν μηνύματα τοπικών ΜΚΟ και Φορέων σχετικά με τα δικαιώματα των ασθενών καθώς και η διεξαγωγή αποτελεσμάτων από τις ψηφοφορίες/polls που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.