Στη Φωλιά των Κου Κου βγήκε με απευθείας σύνδεση από το νέο του μαγαζί στην Καλαμάτα ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε μια επική συνάντηση με την πρώην σύζυγό του, τη Φωτεινή Ψυχίδου, αναφέρθηκε στην πιτσαρία που άνοιξε, ωστόσο, απάντησε και για το λόγο που απουσίασε ο ίδιος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που προβλήθηκε στο Mega.

«Ήταν επιλογή της οικογένειας του Μάνου να μην είμαστε στο αφιέρωμα στο Mega, δεν ήταν δικιά μας επιλογή. Εμάς, αν μας έλεγαν να πάμε σε μια εκπομπή του Μάνου φυσικά και θα το κάναμε. Από την άλλη, ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί θέμα. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα στον Μάνο είναι λογικό να πάμε εγώ και ο Φίλιππος και δεν θα λέγαμε ποτέ όχι», είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Μπάμπης Στόκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που έκαναν την παραγωγή, η οικογένεια, οι εταιρείες και όλα αυτά, διάλεξαν κάτι άλλο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό, απλά θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Δεν με πείραξε, να σας πω την αλήθεια. Δεν μας έγινε πρόταση, αλλά δεν το κάνουμε ζήτημα. Αρκετός κόσμος ενοχλήθηκε, εμείς δεν ενοχληθήκαμε, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας, δεν έχουμε τέτοια ζητήματα».