Ο Απόστολος Ρουβάς έδωσε συνέντευξη στο OK! και στην Κάλλια Καστάνη και μίλησε για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή Πάμε Δανάη αλλά κι αν του έβαλε κάποια εμπόδια το γεγονός ότι είναι αδερφός του Σάκη Ρουβά.

Είσαι «ο αδελφός του Σάκη Ρουβά». Εντούτοις όλα αυτά τα χρόνια, ήσουν έξω από το κάδρο της διασημότητάς του. Από συνέβη από επιλογή;

Ναι, ξεκάθαρα. Σαφέστατα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, να μην προκαλώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έζησα όπως ήθελα. Αν ήθελα να κάνω κάτι, το έκανα. Χωρίς υπερβολές ίσως, όμως έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος του μέτρου.

Και πάλι το «αδερφός του Ρουβά», είναι μια ιδιότητα που δημιουργεί προσδοκίες. Φαντάζομαι ότι υπήρξαν άνθρωποι που σε πλησίασαν μόνο για αυτό. Σου ήταν εύκολο να το διαχειριστείς;

Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα – μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει.

Ο Σάκης τι σου είπε;

Ο Σάκης με βοήθησε να ξεκαθαρίσω αυτά που είχα κι εγώ το μυαλό μου. Μου είπε να ακούσω το ένστικτό μου και, αν το θέλω πραγματικά, να προχωρήσω.