Επιστρέφει στο πεδίο των συζητήσεων για τον ΑΝΤ1 το ριάλιτι επιβίωσης Ι’m a celebrity get me out of here, μετά την προσπάθεια υλοποίησής του και το 2016.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life ο σταθμός πέρα από την μυθοπλασία, θέλει να στραφεί και προς την ψυχαγωγία και για αυτό βρίσκεται στην τελική ευθεία για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του ριάλιτι με το iTV. Το Ι’m a celebrity get me out of here αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης για διάσημους, όπου θα πρέπει να ζήσουν για κάποιους μήνες στην ζούγκλα μέχρι να καταφέρει ένας από αυτούς να στεφθεί βασιλιάς ή βασίλισσα της ζούγκλας. Αν και τα γυρίσματα γίνονται σε μακρινά μέρη, όπως στην Αυστραλία και στη Νότια Αφρική με τις συνθήκες της πανδημίας τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον τα γυρίσματα γίνονται σε ένα κάστρο της Αγγλίας. Το ριάλιτι πέρα από τις μαγνητοσκοπημένες δοκιμασίες, θα έχει και live όπου θα μπορεί να ψηφίσει και το κοινό.

Αν υπάρξει συμφωνία, τότε το νέο ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, με στόχο του ANT1 να ενισχύσει την ψυχαγωγία του.