Ο Νικόλας Στραβοπόδης, ο ηθοποιός τον οποίο έχει κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση ο Δημήτρης Άνθης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» και τον Πέτρο Κουσουλό, ο Νικόλας Στραβοπόδης είπε ότι ήταν ένα συναινετικό σεξ με τον Δημήτρη Ανθη.

«Αρνούμαι την κατηγορία, δε βίασα ούτε τον Δημήτρη Άνθη, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 37χρονος ηθοποιός.

Σύμφωνα επίσης με τον ίδιο η γνωριμία του με τον Δημήτρη Άνθη έγινε δύο χρόνια νωρίτερα από αυτό που δήλωσε ο Δημήτρης Άνθης, δηλαδή το 2004 και όχι το 2006.

«Με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, πήγαμε βόλτα και μετά πήγαμε στο σπίτι μου. Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δυο μας» τονίζει.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός υπογραμμίζει πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο 20χρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν στο μαγαζί. «Ήταν ένα σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων, οπότε εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί Πόσο αμήχανο, πόσο πρωτόγνωρο ήταν για εκείνες τις ηλικίες ένα ομοφυλοφιλικό σεξ».

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε στο «Έλα Χαμογέλα» ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν ήταν μαθητής του. Όπως δήλωσε έκανε ένα σεμινάριο μαζί του.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, ότι ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φιλική σχέση με όλους τους μαθητές του.