Με ένα ταξίδι στο πολύχρωμο σύμπαν των Καλαβρύτων σήκωσε αυλαία το «My Greece» στο Mega, με τη Δέσποινα Βανδή, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Η Δέσποινα Βανδή μας «ανέβασε» στην κατάλευκη κορυφή του Χελμού με μαγευτικές εικόνες που... έκοψαν την ανάσα και μοιράστηκε μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά.

Το πιο σημαντικό κομμάτι του πρώτου επεισοδίου ήταν η επίσκεψη της παρουσιάστριας στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. 

Συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι ήταν η καλή της φίλη και αγαπημένη ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, που με κέφι και διάθεση για περιπέτεια μας οδήγησαν στο παρελθόν και το παρόν αυτής της ιστορικής πόλης.

Δείτε το επεισόδιο πατώντας εδώ.


Στο επόμενο σκέλος της εκπομπής η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει σήμερα στις 18:40 τη βόλτα της στα Καλάβρυτα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη με άρωμα και γεύση βουνού και γλυκιά σαν ροδοζάχαρη. Μας ξεναγεί στο ωραιότερο Πλατανόδασος για να μας δείξει πέστροφες που «τραγουδούν σαν πουλιά». Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών. Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν την θρυλική πρώτη «ατμομηχανή».