Σε ηλικία 26 ετών παντρεύτηκε η Τέα Πρέλεβιτς με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, ο γάμος της κράτησε μόνο τέσσερις μήνες και όπως είχε δηλώσει η ίδια χώρισαν εξαιτίας κάποιων ασυμβίβαστων διαφορών.

Αυτή τη φορά, η Τέα Πρέλεβιτς, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της. Η ίδια θυμήθηκε εκείνη την ημέρα κι έτσι θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Brides to be. Έχετε βρει τα κοσμήματα για την ημέρα του γάμου; Θυμάμαι με πόση αγωνία έψαχνα το κατάλληλο κόσμημα για την μεγάλη μου μέρα.. Ευτυχώς τότε ήδη είχαμε αρχίσει να σχεδιάζουμε την @theprelevic συλλογή μας .. και επειδή δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει στην αγορά, δημιούργησα το Dreaming of Diamonds Set.. Και επειδή πρώτη φορά δημοσιεύω φωτογραφίες από τον γάμο μου, τις έχω βάλει προς το τέλος. Θα τις αναγνωρίσετε από την & το Dreaming of Diamonds Set που φοράω (διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια), το οποίο μπορείτε να το φορέσετε και την ημέρα πριν το γάμο με ένα υπέροχο λευκό jumpsuit. Μπορεί ο γάμος μου να κράτησε λίγους μήνες αλλά οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα!
Εύχομαι να σας βοηθήσει αυτό και να σας δώσει έμπνευση για το πως θέλετε να είστε αυτή την μοναδική μέρα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τέα Πρέλεβιτς.

Η Τέα Πρέλεβιτς είναι κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς και σπούδασε στο Λονδίνο χρηματοοικονομικά. Στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Ελλάδος μαζί με την αδελφή της στο καλλιτεχνικό πατινάζ και τώρα ασχολείται με τον χώρο του επιχειρείν.

Πρόσφατα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show, η Τέα Πρέλεβιτς είχε δηλώσει για τον γάμο της: «Ήμουν παντρεμένη βασικά ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες κάπου εκεί, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρονών, παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην άνδρας μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ινδία, έχω πάει και στο παλάτι. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες. O γάμος μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Λονδίνο. Το χειμώνα θα κάναμε παραδοσιακό Ινδικό γάμο αλλά ακυρώθηκε. Του εύχομαι ότι καλύτερο, χωρίσαμε γιατί είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές».


THE 2NIGHT SHOW - Τέα Πρέλεβιτς - Άννα Πρέλεβιτς