Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος απάντησε για την αλλαγή στη μέρα προβολής του Καφέ της Χαράς, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Δεν έχει πρόβλημα το Καφέ με την αλλαγή μέρας, το Καφέ έχει δικό του συμπαγές κοινό. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά, την ακολουθεί οποιαδήποτε μέρα. Δεν λέω τα μελλοντικά μου σχέδια γιατί είμαι… προληπτικός. Η δουλειά μας είναι να μιλάμε με όλο τον κόσμο για να δουλεύουμε. Η νέα σειρά είναι για Σεπτέμβρη και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία, ελπίζω να τα κάνω όλα. Το Καφέ τελειώνει 10 Ιουνίου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε: «Συζητάω περισσότερα από ένα πράγματα και θα δούμε πώς θα γίνουν. Σήμερα γυρίζουμε μια σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο. Τον ανταγωνισμό δεν τον φοβάμαι. Σημασία δεν έχει η πρωτιά, αλλά να κάνεις ευτυχισμένο τον κόσμο που παρακολουθεί. Αυτού του είδους τον πρωταθλητισμό τον έχουμε κάνει στο παρελθόν και δεν έχει καμία σημασία να αναλώνεσαι σε αυτό».