Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Netflix για μια νέα σειρά.

Ο ηθοποιός, ράπερ και επιχειρηματίας, 50 Cent (Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος) και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Κένια Μπάρις ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο best seller βιβλίο του 50 Cent, «The 50th Law» ημι-αυτοβιογραφική ιστορία για την επιτυχία στη ζωή και στην επαγγελματική πορεία με βάση μία μόνο αρχή: καθόλου φόβο.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ανέκδοτα και διδαχές από ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Σωκράτης, ο Ναπολέοντας, ο Σουν Τσου, ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Μάλκολμ Χ που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 50 Cent, από τα χρόνια του στους δρόμους του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, όταν έμπαινε και έβγαινε στη φυλακή, την εποχή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ραπ μουσική και στη συνέχεια τη δραστηριοποίησή του σε επιχειρήσεις και παραγωγές ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Η ιδέα να μεταφερθεί το βιβλίο που έγραψε το είδωλο της χιπ χοπ κουλτούρας, μαζί με τον Ρόμπερτ Γκριν σε σειρά προτάθηκε στον Κένια Μπάρις από τον συνεργάτη του, Χέιλ Ροθσταϊν.

Οι Ροθστάιν και ο Μπάρις αναμένεται να γράψουν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της σειράς και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί υπό την εταιρεία παραγωγής Khalabo Ink Society του Μπάρις. Ο 50 Cent θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω του banner του, G-Unit Film & Television.