Τώρα που τα ταξίδια είναι εντελώς εκτός ορίων και πλάνων κατά τη διάρκεια αυτών των πανδημικών καιρών. Από τεχνικής απόψεως, αν και οι άνθρωποι επιτρέπεται να ταξιδεύουν διεθνώς, φαίνεται λίγο ενοχλητικό καθώς κάθε χώρα έχει το δικό της σύνολο κανόνων και οι περισσότεροι δεν θέλουν να το αντιμετωπίσουν.

Έτσι, προς το παρόν, οι περισσότεροι από εμάς ικανοποιούμε την ταξιδιωτική μας μανία και παίρνουμε έμπνευση και κουράγιο για τους επόμενους προορισμούς που μας περιμένουν όταν ο κοροναϊος θα είναι υπό έλεγχο και οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν.

Τώρα μπορούμε εύκολα να απολαμβάνουμε απλά τα αξιοθέατα μέσω του Διαδικτύου.

ινδοσνη

Αυτό είναι το Orchid Forest Cikole, ένα μαγικό τουριστικό αξιοθέατο στην Ινδονησία που διαθέτει ένα κομμάτι φυσικής γης που διαθέτει πάνω από 20.000 ορχιδέες σε ένα δάσος με παιδική χαρά και κρεμαστή γέφυρα.


Όμως δεν είναι μια απλή κρεμαστή γέφυρα. Ονομάστηκε Wood Bridge, είναι μια ξύλινη γέφυρα, αλλά το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της δεν είναι αυτό. Ο μοναδικός φωτισμός, που φαίνεται απλώς μόλις έρθει η νύχτα, είναι πραγματικά εντυπωσιακός.The Bridge @Orchid Forest Cikole | Indonesia Travel 2k19