Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με την ανιψιά του, Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η 19χρονη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. H όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά του Γιάννη Στάνκογλου και η ομοιότητά τους είναι εμφανής στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, όπως αναφέρει το bovary.

«Αφού έκανε την καραντίνα της, την συνάντησα ...περήφανος θείος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου στο προφίλ του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) με ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last dance» θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. H Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021.

Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

H ΕΡΤ θα παρουσιάσει την Τετάρτη 10 Μαρτίου το τραγούδι «Last Dance».