Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου τη νύχτα της Δευτέρας. Η αγαπημένη ποπ σταρ αναφέρθηκε από καρδιάς σε όλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη και την έχουν πληγώσει, στην ειλικρίνεια της που, ίσως, πλήρωσε σε έναν σημαντικό βαθμό στην πορεία της διαδρομής της, ενώ αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί τα χρόνια που πήγαινε σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλενα παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω».

«Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσιε για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice. «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε πως δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της. «Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί».

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών», είπε η Έλενα Παπαρίζου, σοκάροντας με την αποκάλυψη.


Έλενα Παπαρίζου: “Οι άνθρωποι όταν είναι έτοιμοι πρέπει να βγουν να μιλήσουν”