Με το συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από τη νίκη που σημείωσαν οι Μπλε. Έτσι, η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον παίκτη που θεωρεί, δηλαδή, τον πλέον αδύναμο και επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα. Στην ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Καρολίνα Καλύβα , η οποία κέρδισε για πρώτη φορά την ατομική ασυλία.

Ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της συγκέντρωσε η Ανθή. «Είμαι τόσο στεναχωρημένη με αυτά που έχουν συμβεί που είναι το τελευταίο που με απασχολεί ότι είμαι υποχήφια προς αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά, με δάκρυα στα μάτια, η γοητευτική δημοσιογράφος.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και να εμπλέκεται όλο αυτό με το γεγονός πως βρίσκομαι στο Survivor» πρόσθεσε εμφανώς στεναχωρημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μένει να δούμε ποιους θα κληθεί να ανταγωνιστεί για την παραμονή στο Survivor…