Συστατικά

2 μεγάλες πατάτες, τριμμένες σε τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1/2 μεγάλο κρεμμύδι, λιωμένο
1 1/2 κουτ. του γλυκού κύμινο
3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, φοράς τα γαντάκια σου και τρίβεις με έναν τρίφτη τις πατάτες.
Σε ένα μπολ, μεταφέρεις τις τριμμένες πατάτες και το σκόρδο, το κρεμμύδι το κύμινο και το ελαιόλαδο. Αρχίζεις να πλάθεις τα υλικά σου σχηματίζοντας μικρές στρογγυλές μπάλες.
Τηγανίζεις σε ένα ελαφρά προθερμασμένο τηγάνι για περίπου 10 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Πηγή: tlife.gr