Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε πως νεαρός ηθοποιός της είχε αποκαλύψει την εμπειρία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη ή τον πατέρα του. Είχα ακούσει όμως μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό. Ήταν η ιστορία που μου είχε εμπιστευτεί από τότε που ήταν έφηβος. Μάλιστα μετά την παράσταση βγαίναμε για καφέ στην Αθήνα και φοβόταν μην τον συναντήσει κάπου.

Εγώ ήμουν 23 χρόνων και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία. Πιο πολύ πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι ρομαντικό και ερωτικό. Το παρουσίαζε σαν έναν έρωτα που τον καταπίεζε και τον παραβίασε τελικώς. Δεν ήμασταν τότε συνειδητοποιημένοι τότε. Δεν καταλάβαινα το μέγεθος της κατάστασης. Όταν είχαν γίνει όλα αυτά ο συνάδελφός μου ήταν ανήλικος», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη έχουν προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. Στη δημοσιότητα ήρθε η κατάθεση της 40χρονης που “έκαψε” τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και ο διάλογός του με την ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται σε κελί της ΓΑΔΑ ηθοποιοί ζητούν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη κάνοντας διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο πολιτισμού.