Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Κάτια Ταραμπάνκο, που απάντησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά ήταν… λακωνική για το My Style Rocks, για το οποίο φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για την παρουσίασή του, όπως αναφέρει το zappit.

«Φοράω φαρδιά ρούχα για να μη φαίνεται πόσο αδύνατη είμαι. Τυχαίνει να είναι κάθε βράδυ μπροστά μου η ζυγαριά και πατάω πάνω της. Κάποια στιγμή έλεγα να μαζέψω όλα μου τα ποιήματα σε ένα βιβλιαράκι. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά και γι’ αυτό δεν γράφω. Όταν είμαι καλά, δεν γράφω. Τρώω και δόξα τω Θεώ σιγά σιγά επανέρχομαι στους φυσιολογικούς ρυθμούς», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά, που να μπορώ να υποστηρίξω για να βγει όσο πιο ειλικρινές και καθαρό γίνεται. Θα δεχόμουν να παρουσιάσω το My Style Rocks. Κάναμε βίντεο κλιπ με τον Γιώργο Κακοσαίο. Είναι ένα τραγούδι ύμνος για κάθε γυναίκα. Ήταν μια καταπληκτική συνεργασία. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά».