Ασταμάτητη μουσική με την Πάτρα και τον Πατραϊκό, σε ένα από πιο «άγρια» μέρη, έξω από την αχαϊκή πρωτεύουσα που όμως έχει την δική του καλλιτεχνική ομορφιά, αρκεί να δει την όλη τοποθεσία από μία άλλη οπτική γωνία.

Αυτή που είδε το εγκαταλειμμένο κτίριο του Σανατορίου στη Ζάσταβα του Παναχαϊκού η ομάδα της Orasis. O dj Παναγιώτης Μουζάκης έκατσε στα decks που είχε διαμορφώσει η ομάδα ειδικά για αυτό το project και ξεκίνησε να κάνε αυτό που ξέρει καλά.

Να παίζει μουσική. Από εκεί και μετά η ομάδα της Orasis έκανε τη δική της δουλειά, βάζοντας υπέροχες εικόνες και λήψεις, στη μουσική του dj που δεν σταμάτησε να παίζει για περίπου 50 λεπτά.

Η Orasis είναι μία νέα κινηματογραφική ομάδα παραγωγής που όπως φαίνεται είναι αρκετά φιλόδοξη και έχει πολλά να μας δώσει στο μέλλον. Το βίντεο από το Σανατόριο, ήταν η πρώτη της παραγωγή. 

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα βίντεο με ασταμάτητη live μουσική, με υπέροχες εικόνες από ένα σημείο που η πόλη τη δεν έχει προβάλει και δεν έχει αξιοποιήσει, αλλά και το κυριότερο, μια παραγωγή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες δουλειές του εξωτερικού.

Σε ένα σκηνικό που πρωταγωνιστούν τα χαλάσματα του Σανατορίου, ο χιονισμένος Παναχαϊκός, η θέα της Πάτρας και του Πατραϊκού και φυσικά η μουσική από τα decks. 

Το βίντεο από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αφού η ιδέα του όλου concept, είναι πρωτοποριακή για τα εγχώρια δεδομένα.

Η σκηνοθεσία του βίντεο ανήκει στον Βασίλη Καστανά, στην δεύτερη κάμερα είναι ο Griseldo Ndoka, ενώ οι λήψεις από ψηλά είναι του Φίλιππου Σιουπούλη.  Την ομάδα της Orasis συνθέτουν επίσης: Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, Γεράσιμος Τζακώστας, Θοδωρής Ράφτης, Ορέστης Σούζας, Ελισάβετ Τζακώστα.

Ευχή μας να ταξιδέψει αυτή η δουλειά, μέσω του youtube, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, στους fans της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως και στους ψαγμένους του διαδικτύου που αναζητούν να ανακαλύψουν καινούργια μέρη, προβάλλοντας έτσι την Πάτρα προς τα έξω.


Zyrak at Sanatorio of Patras, Greece for Orasis