Νέες αφίξεις στο Survivor για τις δύο ομάδες, μόνο που η Μαριαλένα δεν το δέχθηκε τόσο καλά κι έμεινε άφωνη όταν είδε τα δύο από τα τρία νέα πρόσωπα της ομάδας της.

Ο Σάκης Κατσούλης, που θα διαγωνίζεται με τους Μπλε, είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας κι είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν μπει στο ριάλιτι. Το σοκ δεν τελείωσε εκεί για την ίδια καθώς δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είναι η νέα του σύντροφος. Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης την πλησίασε για να την χαιρετίσει και την άγγιξε, δημιουργώντας έντονη αμηχανία στην Μαριαλένα.

Έτσι αναγκάστηκε να φύγει από την καλύβα κι οι συμπαίκτες της την πρόφτασαν λέγοντας ότι καταλαβαίνουν πως νιώθει κι ότι ελπίζουν ότι όλη η κατάσταση θα είναι ήρεμη. Η ίδια μάλιστα στο τέλος ανέφερε ότι πριν μπει στο ριάλιτι, δεν είχαν χωρίσει με τον πιο ήρεμο τρόπο με τον Σάκη: «Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία.»


Οι πρώτες αντιδράσεις από την έλευση των νέων παικτών στις ομάδες | Survivor | 21/02/2021