Μπορεί το κράτος να μην στηρίζει αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια η δημοτική αρχή για τον εκσυγχρονισμό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Όμως εκείνη σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή του σταδίου, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να διεκδικεί και να πραγματοποιεί έργα που αναβαθμίζουν το Παμπελοποννησιακό, έχοντας το μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας.

Έτσι μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του, ύψους 1,1 εκ. ευρώ που βρίσκεται στη φάση ανάδειξης του αναδόχου εργολάβου, αλλά και την ανακατασκευή των γηπέδων Μπάσκετ - Βόλεϊ - Ποδοσφαίρου ύψους 150 χιλ. ευρώ, στον ορίζοντα υπάρχει και ένα ακόμα σημαντικό έργο για το στάδιο.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και της αντιδημαρχίας αθλητισμού έχουν ετοιμάσει έναν φάκελο τον οποίο καταθέτουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Πρόγραμμα "Τρίτσης" για την ψηφιακή αναβάθμιση του, ύψους 1,6 εκ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό έργο για το Παμπελοποννησιακό που έρχεται για να σφραγίσει όλο αυτό το μικρό θαύμα που έχει γίνει τα τελευταία έτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή ζητά να ενισχυθεί οικονομικά για τη λειτουργία και συντήρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, αλλά ποτέ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Μόνο από την προγραμματική σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, η πολιτεία οφείλει 5,3 εκ. ευρώ και όλες οι κυβερνήσεις, ενώ αναγνωρίζουν το χρέος δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση.

Και αυτό τη στιγμή που στις εγκαταστάσεις του Σταδίου φιλοξενούνται δωρεάν δεκάδες αθλητικά σωματεία, ενώ ελεύθερη είσοδο έχουν χιλιάδες Πατρινοί που διαθέτουν κάρτα εισόδου.