Με αρκετά χρόνια πορείας είναι σίγουρο ότι το όνομά της σου έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν αναφέρεσαι στην αστρολογία. Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για όλες τις αλλαγές που έχει ζήσει στην τηλεοπτική της διαδρομή κι όχι μόνο αλλά και την δυσκολία που αντιμετώπισε στα ξεκινήματά της.

Τι είναι αυτό που θέλετε να συμβεί;

Θα κάνω μια πρόβλεψη. Θα συμβεί κάτι στο σύμπαν που θα καταλάβουν και θα παραδεχθούν όλοι ότι οι πλανήτες μάς επηρεάζουν. Είναι αγώνας ζωής να αποδειχθεί ότι αυτό συμβαίνει. Σας εξομολογούμαι ότι ειδικά τα πρώτα χρόνια όλη αυτή η «απαξία» που ένιωσα για κάτι που αγαπούσα πολύ, με πονούσε. Κάποτε ένας δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου, που βέβαια δεν έγινε δεκτή, αλλά αυτό με έκανε να κλαίω δύο μήνες. Τώρα, βέβαια, αισθάνομαι τεράστια ικανοποίηση όταν δέχομαι τηλεφωνήματα από καταξιωμένους ανθρώπους. Νιώθω ότι ο αγώνας που έχω δώσει εγώ κι οι συνάδελφοί μου δεν πάει χαμένος.

Υπάρχουν, όμως, και απατεώνες στην χώρα;

Βέβαια. Και λένε ότι είναι αστρολόγοι, αλλά δεν είναι ή έχουν διαβάσει ελάχιστα κι αυτό μπορεί να κάνει ζημιά. Παλαιότερα η Αστρολογία και η Αστρονομία ήταν κια επιστήμη, αργότερα έπεσαν στα χέρια τέτοιων ανθρώπων, μάγων κ.λ.π. και διαχωρίστηκε από την Αστρονομιά.