Αρκετή κινητικότητα είχε η Πάτρα από το πρωί της Κυριακής, με τον καλό καιρό και τον ήλιο να δοκιμάζει τις άμυνες και τις αντοχές των Πατρινών.

Η ψυχολογία τους έχει φτάσει στο πάτο με όλο αυτό που περνούν τις τελευταίες δύο εβδομάδες και το σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη για την αντιμετώπιση της διασποράς.

Έτσι, ένα σημαντικό κομμάτι των πολιτών δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία βόλτα στην πόλη για να ξεφύγει κάπως από την καραντίνα και τον εγκλωβισμό.

Το κακό βέβαια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς προτιμούν θάλασσα και παραλία μεριά, με αποτέλεσμα από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής να υπάρχει αρκετός κόσμος στο Νότιο Πάρκο και στο Θεατράκι της Μαρίνας.

Η αστυνομία προχώρησε σε εξορμήσεις και στα δύο μέρη κάνοντας συστάσεις.

Αρκετό κόσμο όμως είχαν από το πρωί και άλλα σημεία της Πάτρας, όπως η Ρήγα Φεραίου, τα Ψηλαλώνια, ενώ λιγότερη ήταν η κίνηση στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα, γεμάτες ήταν και οι παιδικές χαρές στις πλατείες του κέντρου της Πάτρας, όπως στην Τριών Ναυάρχων. Η κινητικότητα αυτή κρατάει έως τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια ο κόσμος μαζεύεται σπίτι του.