Καλεσμένη στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου το πρωί της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Σίσσυ Χρηστίδου και την τηλεοπτική της παρέα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την τοποθέτηση της Υπουργού Πολιτισμού για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN πως «αυτό φεύγει από καθε σφαίρα… Μέχρι τώρα μιλούσαμε για ενήλικες ανθρώπους που έχουν να λύσουν τα θέματα τους. Εδώ είναι άλλη πίστα, τρομακτική. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς σήμερα έχει περάσει πια στα χέρια που έπρεπε να έχει περάσει. Της δικαιοσύνης, των εισαγγελέων».

«Είναι πολύ βαριά η κατηγορία πια. Ευτυχώς έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο με ντράβαλα πολλά και μπρος πίσω χρονικά» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς». «Την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν την θεωρώ τοποθέτηση. Δηλαδη θα συνταχθώ με το 80% των συναδέλφων μου γιατί είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις «δεν ξέρω». Και αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι». Δεν μπορείς να μην ξέρεις σε αυτή θέση».