Μέσα από ένα site μπορείς να δεις και να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα... Ο λόγος για το www.kallinihta.gr !

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε σαν ιδέα και έγινε υλοποιήσημη πριν λίγο καιρό και για την ακρίβεια τα Χριστούγεννα. Η Καλλιόπη Νησίδη η αλλιώς Πάκη όπως είναι ευρύτερα γνωστή στην Πάτρα είναι μια γυναίκα με ταλέντο και “τσαγανό” γι 'αυτό που θέλει και αγαπάει και στην προκειμένη περίπτωση για το κέντημα.

Και κάπως έτσι βρήκε λόγο ύπαρξης το Kallinihta.gr!  Είναι μια ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει χειροποίητες δημιουργίες πολλών προϊόντων όπως σεντόνια, μαξιλάρια, πανάκια και μια μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη.

Πρόκειται για εξαιρετικές δημιουργίες και αληθινά κομψοτεχνήματα σε χαμηλές τιμές που μπορούν πολύ άνετα να αποτελέσουν όπως προαναφέραμε ένα πολύ γλυκό δώρο.

Η κ. Καλλιόπη Νησιδη παρέα με μια μεγάλη ομάδα συνεργατών με μεράκι για το κέντημα δημιουργούν οτιδήποτε επιθυμείτε να έχετε στον προσωπικό σας χώρο.

Μάλιστα η ίδια “μιλάει” πολύ γλυκά για το kallinixta αναφέροντας ότι “Διαβάζοντας ένα άρθρο της Μαρίας Χαραμή για τα "κρυφά ταλέντα" που όλοι κρύβουμε μέσα μας και για εναλλακτικούς τρόπους έκφρασής μας, βρήκα αφορμή για να υλοποιήσω την ιδέα μου. Ξεκίνησα το κέντημα όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω τη στέρηση του καπνίσματος. Το κάπνισμα μετά την εγκυμοσύνη δεν το έκοψα, όπως δεν σταμάτησα και να κεντάω αφού πλέον το χρειαζόμουν για ψυχοθεραπεία. Γιατί τελικά κάποια μορφή ψυχοθεραπείας επιβάλλεται πλέον στις μέρες μας… “

Η Πάκη έχει σπουδάσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο κάνει τώρα. Έχει τελειώσει αρχιτεκτονική και το www.kallinihta.gr γι 'αυτήν ξεκίνησε σαν χόμπι και έγινε “αγαπημένη συνήθεια” και για “εμάς” αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού!

Πως θα σας φαινόταν ένα όνομα, ένα κείμενο για γιορτή ή επέτειο, ένα σχέδιο όπως το θέλετε, τους στίχους του αγαπημένου σας τραγουδιού, το όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας ποδοσφαιριστή ή ομάδας ... σε μαξιλαροθήκη ή σεντονάκι?

Εμάς πολύ ξεχωριστό και όσοι συμφωνείται ρίξτε μια “ματιά”.

Web: http://www.kallinihta.gr/
Fb: https://www.facebook.com/kallinihta